de Brouwerij

Koekwhouse Bierbrouwerij, natuurlijk bier, opgericht 2019.

Oprichter en bierbrouwer Christian Verhoeven en zijn vrouw Margareth,  bekend om hun gastvrijheid en gezelligheid gelegen in het zuidelijk dorpje Nispen nabij de Belgische grens hebben inmiddels een 18-tal craft bieren ontwikkeld van alcoholarm tot een zware Houten Hasses met een alcoholpercentage van 10%.

Koekwhouse heeft gekozen voor het brouwen op natuurlijke wijze, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waaronder ook hop uit eigen tuin!

Inmiddels heeft de brouwerij een upgrade gehad door middel van het plaatsen van een nieuwe keuken.

Op donderdag 22 maart 2021 vond in Rotterdam voor de zevende keer de ‘Dutch Beer Challenge’ plaats. Alle ruim 800 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn uitgenodigd één of meer van hun bieren in te schrijven: in totaal zijn 539 bieren aangemeld en ingestuurd. De bekendmaking van de winnaars vond plaats op 12 mei j.l. Onze Houten Hasses heeft de zilveren medaille gewonnen in de categorie ‘Zwaar Donker’. “Eerlijk gezegd was ik al blij dat ik een rapport zou krijgen met hun bevindingen en dat ik überhaupt mee mocht doen. En toen gebeurde het: 12 mei waren de uitslagen live te volgen via Facebook en ineens zag ik mijn bier voorbij komen. Dit ging zo snel dat ik nog net een foto kon nemen! Het kostte enige tijd om het daadwerkelijk te realiseren, zo’n waardering, zo’n prijs. Supertrots ben ik op dit resultaat!”. Dit is dan ook de Champions League onder de bieren. “Ik zeg 1 – 0 voor Koekwhouse bieren!”

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security