High Bier

Wij organiseren ook een High Bier! voor €38,75 

Naast verkoop van bieren en cadeaupakketten, geven wij ook bierproeverijen en High Bier in ons proeflokaal. Een gezellig avondje met je vrienden.

Een vijftal craft bieren worden geserveerd met tussendoor diverse uitgebreide snacks (saté, spareribs, kippen pootjes, broodje hamburger) en stokbrood. Deze vijf craft bieren zijn eigen gebrouwen Koekwhouse bieren.

De High bier’s vinden plaats op vrijdag- en zaterdagavond. Minimaal 4 en maximaal 16 personen kunnen wij verwelkomen vanaf 17.00 uur. Het arrangement duurt ongeveer 3 uur, aansluitend zijn de bieren te koop.

Heeft u interesse, wilt u samen met vrienden, familie of collega’s een gezellig avondje bierproeven met over heerlijke snacks? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om tot een afspraak te komen.

NB Speciaal voor de BOB of mensen welke niet van alcohol houden en toch graag meedoen bieden wij een alchoholvrij Cocktailarrangement aan, zie details op onze homepagina onder het kopje “Alchoholvrije Proeverij“. 

 

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security